Hyvä IV Kansainvälisen kantelekilpailun osanottaja,

Tämä infokirje sisältää paljon tärkeää ja ajankohtaista asiaa, luethan sen huolella läpi.

Aikataulu
Näet kilpailun alustavan aikataulun täältä. Huomioithan, että aikataulu ei ole vielä lopullinen, mutta suuria muutoksia pyrimme välttämään. Aikatauluun voi kuitenkin tulla vielä hienosäätöä, joten varaathan myös omaan matkustusaikatauluusi säätövaraa. Pyrimme tekemään lopullisen aikataulun mahdollisimman pian. Yritämme järjestää niin, että useampia ryhmiä ohjaavilla ei ole päällekkäisiä kilpailuesityksiä, mutta muita toiveita esiintymisajan suhteen emme välttämättä pysty toteuttamaan. Varauduthan siis siihen, että ryhmäsi esitys saattaa olla siis myös aamulla, mikäli sarjasi soitetaan ohessa olevassa aikataulussa ensimmäisten joukossa. Kilpailutiloja ei valitettavasti pääse testaamaan etukäteen ja harjoitustilan vähyyden vuoksi kilpailijoille tullaan antamaan ainoastaan viritykseen ja lyhyelle lämmittelylle sopiva aika, joka on suhteutettu yhtyeen kokoon. Suoritattehan siis kenraaliharjoitukset etukäteen majapaikassanne tai jo kotona tilanteestanne riippuen.

 

Ohjelmiston ilmoittaminen
Ohjelmistokaavake on nyt netissä osoitteessa https://goo.gl/forms/LQ23jsSyGaLkOiWw2

Kuten säännöissä on ilmoitettu, muun kuin KanteleKimaran ohjelmisto on ilmoitettava 28.2. mennessä linkin takaa löytyvällä kaavakkeella. Täytätähän erillisen kaavakkeen jokaiselle edustamallesi yhtyeelle (yksi ohjelmistoilmoitus/yhtye).

Majoitus ja Facebook
Kaustisella on vielä joitakin asuntolahuoneita jäljellä ja Kansanlääkintäkeskus-hotellista saattaa vapautua varauksia vielä 4.3. jälkeen, mutta majoituspaikat alkavat olla todella täynnä. Lähetän lähipäivinä viestin, johon kokoan majoituspaikkoja, joista voi vielä kysellä majoitustiloja Kaustiselle, joten seuraathan sähköpostiasi, mikäli olet tästä kiinnostunut, sillä paikat varmasti viedään nopeasti! Kannattaa myös jo ennen sitä selvitellä itsenäisesti vaihtoehtoja.

 Minulle on tullut patjamajoituksesta koululuokissa niin paljon kyselyjä, että sekin majoitusvaihtoehto alkaa olla täynnä, jollei peruutuksia tule. Huom! Lattiamajoitus on mahdollista ainoastaan 5.-7.5., sillä koulu on käytössä viikonpäivinä. Tämän ajan ulkopuolella pyydän teitä hankkimaan itsenäisesti jonkin toisen majoituksen.

Jos yhtyeellänne ei ole vielä majapaikkaa suosittelisin sellaisen hankkimista Kokkolasta, joka on hieman yli 30 min ajomatkan päässä Kaustiselta, jos se vain on teille mahdollista, tai muualta lähiseudulta. Matkahuollon bussit kulkevat Kokkolasta Kaustiselle, mutta viikonloppuna harvemmin, joten suosittelen järjestämään kimppakyytejä kisapaikalle tai ottamaan yhteisen taksin. Olen luonut Facebookkiin ryhmän, jossa voidaan käydä keskustelua koskien kilpailua ja esimerkiksi kysyä ja tarjota kimppakyytiä. Etsi ryhmä Facebookista nimellä: IV International kantele competition

Perjantain 5.5. ohjelma
Kuten jo aiemmin on mainittu, perjantaina 5.5. on aloitusiltamat, joissa soittavat paikalliset kanteleyhtyeet. Aloitusiltamat alkavat kello 20.30., jotta Helsingistä bussilla tulijoillakin on mahdollisuus osallistua. Paikka ja konsertin sisältö tarkentuvat myöhemmin.

Kiitos, kun luit kirjeen läpi ja oikein hyvää helmikuuta kaikille!

P.S. Hyvää ystävänpäivää!

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309