Liity nyt Kanteleliittoon!

Liittymislomake

Huomaa, ettei lomakkeen perille saapumisesta tule ilmoitusta, vaikka se on tullut perille. Lähetämme jäsenmaksut uusille jäsenille kerran kuukaudessa!

Voit myös ladata liittymislomakkeen pdf-muodossa, tulostaa ja lähettää lomakkeen täytettynä Kanteleliittoon osoitteeseen Hämeentie 34 D, 00530 Helsinki. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, toimistosihteeri Juha Ollikainen vastaa mielellään kysymyksiisi! juha.ollikainen(at)kantele.net

Jäsenmaksut

  • henkilöjäsen 35 €
  • perhejäsen 5 € (samassa taloudessa henkilöjäsenen kanssa asuva)
  • yhteisöjäsen 60 €
  • kannatusjäsen, henkilö min 60 €
  • kannatusjäsen, yhteisö min 100 €

Jäsenenä saat vuoden aikana kolme Kantele-lehteä!

Kanteleliitto on perustettu vuonna 1977 ja sen tehtävänä on edistää laaja-alaisesti kanteleharrastusta, -rakennusta, -musiikkia ja olla soittajien, säveltäjien, sovittajien, tutkijoiden ja muiden alasta kiinnostuneiden tahojen yhdyssiteenä. Kanteleliitto julkaisee Kantele-lehteä ja Kantele.net -sivustoa.

Jäsenedut henkilöjäsenille

– Ilmaista rivi-ilmoitustilaa Kantele.netin Kanteletori-palstalla

– Kantelekilpailujen osallistumismaksuista saa ison alennuksen.

– Kanteleliitto järjestää edullisia koulutus- ja konserttitilaisuuksia kevät- ja syyskokoustensa yhteydessä.

– Mahdollisuus saada soitin vuokralle: kokoelmissa on viisi kotikanteletta. Kanteleita vuokrataan hintaan 10 euroa/vuokrakuukausi jäsenille. Vuokra-aika on yksi lukuvuosi (elokuu-toukokuu). Haku on keväisin, seuraa ilmoittelua Kantele.netissä!

– Seitsemän 5-kielisen kanteleen pienkantelekokoelma lyhytaikaiseen kurssi- ja konserttikäyttöön veloituksetta (rahdit maksaa lainaaja).

– Opiskeluasioihin ja apuraha-anomuksiin liittyvien suositusten ja lausuntojen laatiminen pyynnöstä

– 10 % alennus tarvikkeista ja nuoteista tamperelaisesta Tampereen Musiikki -liikkeestä. Liike hoitaa jäsenpalveluna tarviketoimituksia myös ulkopaikkakuntalaisille.

– IMU – Inkoon Musiikki toimittaa edullisesti monipuolisia kanteletarvikkeita nuoteista ja äänitteistä aina studiopalveluihin asti.

 Jäsenedut yhteisöjäsenille

-Kanteletori-ilmoitusten jättäminen ilmaiseksi

– 20 % alennus Kantele.netin ilmoitushinnoista

– Mahdollisuus ilmoittaa veloituksetta kanteleleireistä ja -kursseista  Kantele.netissä .

– Pienkantelekokoelma lyhytaikaiseen kurssi- ja konserttikäyttöön veloituksetta (rahdit maksaa lainaaja).

– Kanteleensoiton opettajat ry (Kanto ry) käyttää Kantele.nettiä tiedotuskanavanaan.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309