MÄSÄ -universumi 06.10.2012 Ravintola 931 Tampereen Kehräsaaressa klo 18:00 – 01:30

MÄSÄ -universumi on uusi soitinsarja, joka pitää sisällään jalostettuja versioita suomalaisista kansansoittimista.
Sarjaan kuuluu seuraavat soittimet :

Rapaballs To The Wall – Rapapalli rytmimuna

Cowbells From Hell – Lehmänkello jousitettuna
Nuclear Assault – Jouhikko tehty skeittilaudasta
Brutal Truth – Kantele tehty skeittilaudasta

Nämä kaikki ovat mikitettyjä laitteita ja varsinainen universumi aukeaa ilmoille, kun laitteet kytketään vahvistimiin. The Babel of Sound.
Paikalla on kokeilupöytä vahvistimella, pedaaleilla ja luureilla varustettuna, jossa kaikki avajaisiin saapuvat ovat tervetulleita vapaasti kokeilemaan ja testaamaan soittimia. Soittimia on myös myynnissä.

Juhliva kansa kokoontuu 06.10.2012 Ravintola 931 tunnelman takaa DJ:t Tuhojuho & Janus Mono.

Illan elävänmusiikin annista vastaavat Petra Poutanen, Ville Leinonen sekä uutta levyään juhlistava Pekko Käppi & Juhana Nyrhinen.
Oletettavaa on että upouusia soittimia näemme myös lavalla raaoissa livetilanteissa
Paikalla on myös mahdollisuus hankkia upouudet levytykset Ville Leinoselta : Camp Crystal Lake LP, sekä Käppi/Nyrhinen : Mun Paras Ystävä LP.

Heinäkuussa 2012 Brutal Truth – skeittilaudasta tehty kantele, voitti Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla järjestetyn kanteleen suunnittelukilpailun tuomaristo- ja yleisösarjassa. Se oli esimakua tulevasta, sillä tämä on varsinainen maailman ensi-ilta, jossa on härskisti naitettu yhteen turvemökki ja lasipalatsi. Soittimet on tehty yhteistyössä tamperelaisen Melodica skateboardsin kanssa, jota ilman tätä tuskin koskaan olisi tapahtunut.
MÄSÄ on luonteva jatkumo Metsän ääni tuoteperheelle, jota olen rakentanut jo kymmenen vuotta. Soitinrakennuksen kokeileva ja etsivä puoli tulee tässä hyvin esiin.

Tervetuloa avajaisiin.
Juhana Nyrhinen
Soitinrakentaja / Kulttuuriosuuskunta UULU


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309