Hirvilahden musiikkileiri, Hirvilahti, Kuopio 27.6. -1.7.2012

Musiikkileirin taiteellinen johtaja Senni Eskelinen

Yhdeksästoista musiikkileiri pyörähtää käyntiin Hirvilahden kylässä

Hirvilahden musiikkileiri järjestetään Hirvilahden vireällä kylällä kauniissa maalaismaisemissa Kallaveden länsirannalla. Vuosien varrella leiri on paisunut kahden opettajan lapsille suunnatusta kanteleleiristä monipuoliseksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi, johon kuuluu myös lukuisia, kaikille avoimia oheistapahtumia. Taiteellisena johtajana toimii kanteletaiteilija Senni Eskelinen ja leiriä johtaa työryhmineen Jenni Venäläinen. Leiri on Suomen Kansalaisfoorumi SKAFF ry:n tukema ja se järjestetään kyläläisten talkootyönä.

Tänä kesänä leirin teemana on sauna. Teema näkyy leirillä iltatapahtumissa ja leirilauluissa ja leiriläisten omassa loppukonsertissa. Ensimmäisessä iltatapahtumassa keskiviikkona 27. kesäkuuta vieraaksi saapuu Saunamantra-nimisen orkesteri. Perjantai -iltana 29.6. koko kylä saunoo ”Koko kylän saunaillassa”, saunat lämpiävät yhtä aikaa eri puolilla kylää ja kylpeä voi vaikkapa naapurin saunassa!

Musiikkileiri näkyy ja kuuluu joka päivä iltapäivisin myös KAHVIVARTTI-konsertissa, leiriläisten omalla ”stagella” Hirvilahden kyläkaupan kahvilassa. Kahvilassa kuullaan leirin satoa joka päivä noin vartin verran.

Musiikkileiri tarjoaa monipuolista yksityis- ja ryhmäopetusta vauvasta vaariin. Yksityisopetusta järjestetään mm. kanteleissa, pianossa, lyömäsoittimissa, viulussa, bassossa, laulussa ja kitarassa. Ryhmäopetustarjonnassa mukana on mm. muskariryhmiä, bändejä, lauluryhmiä, kanteleryhmiä, jouhikkoryhmiä ja kitararyhmiä. Opetuspaikkoina toimivat Hirvilahden Nuorisoseuran talo sekä Hirvilahden koulu. Oppilaita leirillä on tänä kesänä 61.

Opettajakunta koostuu seitsemästä musiikin ammattilaisesta:

Senni Eskelinen – kanteleet, muskariopetus

Niko Votkin – lyömäsoittimet, basso, bändi

Anssi Salminen – kitara, basso, bändi

Päivi Hirvonen – viulu, laulu, jouhikko

Saku Mantere – kitara

Jenni Venäläinen – kantele

Helmi Camus – piano, laulu, kontrabasso

http://www.hirvilahti.fi/musiikkileiri/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309