Hyvä IV Kansainvälisen kantelekilpailun osallistuja,

Kilpailu lähestyy jo kovaa vauhtia! On todella hienoa saada nähdä teidät kaikki Kaustisella parin viikon päästä, tehdään yhdessä mahtava kilpailu!  Nämä kilpailun sivut päivitetään vielä täyteen kisakuntoon ensi viikon aikana, jotta kaikki tarvittava tieto on kisahetkellä mahdollisimman helposti ja kätevästi löydettävissä. Kisoissa on myös infopiste, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Aloitusiltamat 5.5. klo 20.30 alkaen Tervetuloa viettämään kanteleiltamia kanssamme Kansanlääkintäkeskus-hotellille! Kantelekilpailun polkaisee käyntiin keskipohjanmaalainen kantelepoljento. Esiintyjinä Perhonjokilaakson soittotyylin taitajia, muun muassa Kaustisen kanteleet mestaripelimanni Tapani Peltoniemen johdolla, kälviäläisen mestaripelimanni Erkki Lassilan luotsaama Erkki & tytöt sekä Ailan kanteletytöt, jonka esikuvana ja aiemmin johtajana toimi edesmennyt mestaripelimanni Aila Rauhala.

Samalla on myös mahdollista syödä buffet-illallista kello 18-21. Toivon, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan aloitusiltamiin. Iltamiin on vapaa pääsy.

Tuomaristot Katso tuomaristojen kokoonpanot täältä: https://www.kantele.net/kantelekilpailun-tuomaristo-julkistettu/9407 Tuomaristoista on tulossa sivuille lyhyet esittelytekstit lähempänä kilpailua.

Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen kilpailuun on auki Kansantaiteenkeskuksella kilpailun infopisteellä perjantaina kello 16.00-22.00, mikäli haluatte ilmoittautua jo ennen lauantaita. Lauantaina ja sunnuntaina olemme paikalla kello 7.00 alkaen, lauantaina suljemme klo 21, sunnuntaina päätöskonsertin jälkeen. Ilmoittauduttehan infotiskillä ennen omaa harjoitusvuoroanne, jotta tiedämme, että olette tulleet paikalle.

Päätöskonsertit ja palautteet Kuten olemme aiemmin maininneetkin, päätöskonserteissa julkistetaan sijoitukset ja mahdolliset kunniamaininnat, ja kilpailupalautteet lähetetään yhtyeille ja heidän ohjaajilleen kilpailun jälkeen sähköpostitse viikon sisällä kilpailusta.

Päätöskonsertti alkaa lauantaina kello 17.30 ja sunnuntaina kello 16.00. Loppukonserteissa kuullaan otteita yhtyeiden kilpailuohjelmistoista, jonka jälkeen seuraa palkintojenjako. Lauantaina jaetaan palkinnot KanteleKimaraan ja nuorten sarjoihin osallistuneille ja sunnuntaina avoimen ja ammattilaissarjojen palkinnot. Pyrimme pitämään kunkin päivän konsertin puolentoista tunnin mittaisena, eli pyrimme lopettamaan lauantaina kello 19 ja sunnuntaina kello 17.30 mennessä.

Yhteismajoitus Majoituksesta on lähetetty laskut siihen osallistuville, maksattehan laskun eräpäivään mennessä. Tarkemmat majoitusohjeet lähetetään ensi viikon aikana suoraan osallistuneille.

Yhteiskuljetus Yhteiskuljetukseen osallistuville on lähetty niin ikään laskut, jotka on maksettava eräpäivään mennessä. Lisäinfoa on tulossa suoraan kuljetukseen osallistuville ensi viikon aikana. Bussi lähtee Helsingin keskustasta klo 15.00.

Ruokailu Näette Kansanlääkintäkeskuksen ruokalistan tästä. Kyseessä on buffetruokailu ja tarjolla on sekä lounasta että illallista. Ruokailuesitteestä näette myös saunan ja muut palvelut, joita Kansanlääkintäkeskus tarjoaa.

Tuolit ja pöydät Muistutan vielä, että mukaan on otettava oma kantelepöytä ja tuoli, jollei tarpeestaan ole ilmoittanut etukäteen. Paikalla on tavallisia tuoleja, mutta kannustan ottamaan omia soittojakkaroita mukaan, sillä tuolit saattavat olla etenkin ison kanteleen soittoon liian matalia.

Lavakartat Lavakartta on piirrettävä viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä, mutta jos mahdollista, otan lavakarttoja erittäin mielläni vastaan sähköpostitse jo etukäteen leeni.wegelius@kantele.net . Edellisestä infokirjeestä löytyvät ohjeet lavakartan piirtämiseksi. Tietokoneohjelmalla piirretyn sijaan myös käsin tehty ja skannattu lavakartta käy hyvin.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309