Haluaisitko osallistua kantelekilpailun järjestämiseen? Meillä on talkoolaisia varten mietittynä mukavia työtehtäviä. Jos olet käytettävissä kisojen aikana Kaustisella, otathan yhteyttä kilpailun tuottajaan, kilpailut@kantele.net ja kerro millainen aikataulusi on 6.-7.5. Työvuorot ovat 2-3h mittaisia per päivä. Jos haluat tehdä enemmän, niin sekin toki sopii! Alla näet listan talkoolla toteutettavista työpisteistä. Näiden lisäksi tarjolla on järjestelytalkoot 5.5. ja 7.5. illalla, jos ehdit jäämään loppukonsertin jälkeen noin kello 17.30 alkaen. 5.5. ja 7.5. järjestellään esiintymis- ja harjoittelutiloja kilpailukuntoon ja takaisin normaalijärjestykseen. Talkoolaisille on tarjolla syötävää ja juotavaa läpi kilpailun toimihenkilöiden kahvihuoneessa. Kaikki apu on tervetullutta, joten ehdota rohkeasti jos sinulle tulee myös jotain muuta kuin tässä mainittua mieleen!

Infopiste

Infopisteessä otetaan kilpailun osallistujat vastaan, jaetaan kisapassit ja kerätään lavakartat ryhmiltä. Infopisteestä kilpailuväki saa kysyä mieltään askarruttavista asioista, joita varten infopisteelle kerätään kansio, joka sisältää hyödyllistä tietoa. Jos et osaa vastata, ei haittaa! Voit pirauttaa kilpailun tuottajalle. Infopisteeltä hoidetaan myös juoksevia asioita, esimerkiksi käydään tarvittaessa avaamassa majoituskoulun ovea  ja otetaan vastaan löytötavaroita.

Soitinnarikka

Soittimet, pöydät ja tuolit jätetään säilytykseen soitinnarikkaan. Soitinnarikan hoitaja valvoo narikkaa ja pitää huolen siitä, että kaikissa narikkaan jätettävissä tavaroissa on nimilaput sekä pitää narikan järjestyksessä ja siistinä. Soitinnarikka ja infopiste sijaitsevat samassa paikassa, joten talkoolainen osallistuu kummankin pisteen toimintaan. Töissä on yhtä aikaa useampi työntekijä.

Lavamanageri

Lavamanageri huolehtii siitä, että seuraavana esiintyvä yhtye on oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeiden tavaroiden kanssa. Hän auttaa yhtyeitä siirtymään lavalle ja sieltä pois. Lavamanagerilla on apunaan yhtyeiden puhelinluettelo sekä lavakartat, josta näkyy soittajien ja soitinten sijainti lavalla. Kiperän tilanteen sattuessa lavamanageri voi mennä pyytämään apua infopisteeltä ja/tai tuottajalta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309