Kanteleliiton toiminnanjohtajan määräaikainen sijaisuus

Kanteleliitto hakee osa-aikaista toiminnanjohtajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 1.8.2010–31.7.2011. Kanteleliitto on valtakunnallinen musiikkialan järjestö, jonka tehtävänä on edistää laaja-alaisesti kanteleharrastusta, -rakennusta ja -musiikkia sekä olla soittajien, säveltäjien, sovittajien, tutkijoiden ja muiden alasta kiinnostuneiden tahojen yhdyssiteenä. Kanteleliitto julkaisee lehteä nimeltä Kantele, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin sisältyvät järjestön toiminnan ja talouden suunnittelu ja toteutus, rahoituksen hankkiminen, hallituksen sihteerin tehtävät, tapahtumien ja jäsenpalveluiden järjestäminen, järjestön edustaminen, esimiesasemassa toimiminen, hankesuunnittelu, suhdetoiminta sekä toiminnan kehittäminen. Viikoittainen työaika on 20 tuntia.

Hakijalta edellytämme kokemusta järjestötyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, nopeaa oppimiskykyä, toimisto-ohjelmien perustaitoja sekä kiinnostusta ja motivaatiota järjestötyöhön ja kantelealaan. Järjestöjen ja yritysten välisen yhteistyön tunteminen katsotaan eduksi.

Vapaamuotoinen hakemus suosittelijoiden yhteystietoineen sekä ansioluettelo tulee lähettää keskiviikkoon 12.5. klo 15 mennessä osoitteeseen Kanteleliitto, Hämeentie 34 D, 00530 Helsinki tai mail@kantele.net.

Lisätiedot maanantaisin ja tiistaisin klo 10–15: 050 5645 957/ Riikka Hiltunen


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309