Kanteleliiton edellinen toiminnanjohtaja Riitta Huttunen jäi tehtävästään lopullisesti siirtyessään työskentelemään Aito Records & Agencyn kulttuurivientihankkeessa. Riitan sijaisenaan toimineen Elisa Kerolan työsuhde päättyi heinäkuussa. Samalla hän jäi äitiyslomalle, perheenlisäystä on odotettavissa syyskuussa. Uutena toiminnanjohtajana aloitti elokuun alusta Matleena Huovinen. Matleena on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja toiminut kanteleensoitonopettajana Uudenmaan alueella. Lisäksi Matleena opiskelee Helsingin yliopistossa matematiikkaa.

– Oma vahvuusalueeni on taidemusiikin alueella. Kantelemaailmassa pidän kuitenkin erityisen hienona sitä, kuinka eri musiikkityylien edustajat tekevät jatkuvasti yhteistyötä keskenään, kertoo Matleena. – Kanteleliitto on aktiivinen ja elinvoimainen yhdistys. Meillä on upea jäsenlehti, monipuolisia konsertti- ja kilpailutapahtumia ja paljon muutakin toimintaa. On kunnia-asia olla toimijana tällaisessa yhteisössä!

Kanteleliiton uusi toiminnanjohtaja Matleena Huovinen.

Toiminnanjohtaja on tavattavissa Kanteleliiton toimistolla pääsääntöisesti maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Soita ja sovi tarkemmin!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309