Tule mukaan iloiseen joukkoon Suomen Kansanmusiikkiliiton järjestämille Oriveden kansanmusiikkikursseille 27.-30.12., Murikanrantaan Tampereen Teiskoon! Jo viime vuonna todettiin, että siellä voit mukavasti rentoutua opetuspäivän päätteeksi erilaisissa saunoissa ja ulkopaljuissa!

Kantelekurssi kaikenlaisille kanteleille opettajana Maija Pokela. Kurssilla soitamme eri alueiden perinteisiin pohjaavaa kansanmusiikkia yhdistellen kanteleiden sointimaailmoja ja soittotekniikoita. Harjoittelemme improvisaatiota ja muuntelua sekä etsimme yhteisen soittosvengin, joka saa tanssijalat liikkeelle.

Kantelekurssin lisäksi suuri valikoima kiinnostavia kursseja monipuolisesti eri instrumenteille, opettajina toimivat alansa huiput. 

Kaikille kurssilaisille lisäksi tanssin opetusta! Kurssilla pelimannit saavat muusikkouteen uuden näkökulman tanssin kautta parin viime vuoden tapaan. Antti Savilampi opettaa eri paritanssien perusmuotoja ja variaatioita pelimanneille soitto-opetuksen välipalana.

Kurssien hinnat: Kurssihinta sisältää opetuksen ja täysihoidon: Jäsenet 357 €, ei jäsenet 382 €. Majoittuminen tapahtuu kahden hengen huoneissa, yhden hengen huoneista lisähinta 79 € koko ajalta. Yhtyekurssin hinta määräytyy yhtyeen koon mukaan.

Jos kurssilainen ei majoitu, niin pelkkä opetus jäsenille 170 eur, ei jäsenille 198 eur. Päiväkävijät voivat ostaa opistolta haluamiansa aterioita (aamiainen 7,35 eur, lounas 12,60 eur, kahvi 7,35 eur, päivällinen 12,60 eur)

Varaslähtö kurssille: Murikkaan voi tulla jo tapaninpäivänä. Illalla on vapaamuotoiset jamit! Ylimääräinen majoitus ja aamiainen maksaa 40 €

Opintoseteli työttömille, maahanmuuttajille ja eläkeläisille: 50 ensimmäistä opintosetelianomuksen täyttänyttä saa 40 euron opintosetelin kurssille.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu marraskuun loppuun mennessä Suomen Kansanmusiikkiliittoon. Ilmoittautumislomake löydettävissä sivulta:
www.kansanmusiikkiliitto.fi/ilmoittautuminen-oriveden-kansanmusiikkikurssille
Lisätiedot: Suomen Kansanmusiikkiliitto, Päivi Ylönen-Viiri, 0500 431 913, toiminnanjohtaja@kansanmusiikkiliitto.fi

Järjestäjät: Suomen Kansanmusiikkiliitto yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa. Kantelekurssin yhteistyökumppani myös Kanteleliitto.

https://www.kansanmusiikkiliitto.fi/oriveden-kansanmusiikki-ja-kansantanssikurssit-murikassa-2019

Kuva: Jimmy Träskelin