Kanteleliiton ja Kanteleensoiton opettajat ry:n yhteinen kevätpäivä järjestetään 25.3. Keskisen Uudenmaan musiikkiopistossa Järvenpäässä (Seutulantie 8, 04410 Järvenpää). Kevätpäivään sisältyy koulutus sekä Kanto:n ja Kanteleliiton kokoukset.

Ohjelma

9.00-14.00 ”Kuinka autan oppilastani säveltämään?”

Päivän aiheena on säveltäminen. Kouluttajana toimii säveltäjä ja musiikkipedagogi Minna Leinonen Tampereelta. Ohjelmassa on esimerkiksi toiminnallinen luento ryhmäsäveltämisestä ja improvisoinnista sekä erilaisia kirjaamistekniikoita soittotuntien tueksi. Koulutuksen kesto on noin klo 9-14.
14.30 Kanteleensoiton opettajat ry:n vuosikokous
15.30 Kanteleliiton kevätkokous

Kutsu Kanteleliitto ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen

Kanteleliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 25. maaliskuuta 2017 kello 15.30 Järvenpäässä. Kokous pidetään Keskisen Uudenmaan musiikkiopistossa osoitteessa Seutulantie 8, 04410 Järvenpää. Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!

Kokouksiin on yhdistysten jäsenillä vapaa pääsy, ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Kokouksiin osallistuminen on maksutonta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutukseen tulee tehdä 17.3. mennessä osoitteeseen emmakuntsi@gmail.com.

Osallistumismaksu koulutuksiin Kanton ja Kanteleliiton jäsenille on 20€ (opiskelijat 10€), muille 40€/20€. Maksuun sisältyy koulutus sekä aamu- ja kokouskahvi. Lounasta tarjolla lisämaksusta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309