Koistinen Kantele haluaa tukea nuorten lahjakkaiden soittajien ja muusikoiden kehitystä, sekä samalla auttaa kanteleensoiton ammattimaisen tason nostamista, ja kanteleensoittajien urakehitystä lainaamalla kaksi soitinta avoimen haun kautta. Tavoitteena on lisätä yleistä kiinnostusta kanteleeseen sekä herättää myös suuren yleisön kiinnostusta soittimeen. Aiemmin Koistinen Kantele on myöntänyt soitinlainoja mm. Timo Väänäselle, Eva Alkulalle, Olga Shishkinalle ja Philippe Beer-Gabelille tukien näiden kantelemuusikoiden uran alkuvaihetta.
Concert39 kanteleen varustelu sisältää yhtiön oman kanteleen sisäisen KK221 mikrofonilaitteiston sekä AER Compact60 vahvistimen ja soittopöydän. Sähkökantele Koistinen Electric1 varustelu sisältää puolestaan pöydän ja AER Domino3 vahvistimen. Näiden kahden kantelesoitinpaketin yhteisarvo on lähes 40.000€.

Soitinlainojen pituus on 2 vuotta. Koistinen Kantele voi jatkaa laina-aikaa saman soittajan kanssa vielä vuodella tämän ajan jälkeen, mikäli se on perustelluista syistä molemmille osapuolille mahdollista. Soitinlainan saaja sitoutuu toimimaan laina-ajan yhteistyössä Koistinen Kanteleen markkinoinnin, viestinnän ja tuotekehitystyön kanssa.

Hakijoilta edellytetään ammatillista suuntautumista kanteleensoittoon, mutta soittajalle ei aseteta mitään ikärajaa. Hakijoiden näyttöjä arvioidaan laajasti ja ennakkoluulottomasti ilman tarkkoja muotovaatimuksia. Samoin huomioon otetaan hakijoiden erilaiset taustat sekä kokemus soittajana. Valinnoissa painotetaan rohkeasti eteenpäin pyrkivää, uutta luovaa tai muuten kanteleensoiton tasoa nostavaa asennetta. Hakijan ei välttämättä tarvitse olla Suomen kansalainen.

Soitinlainaan annettavien kanteleiden hakuaika päättyy 15.7.2012 ja soitinlainoista päätetään Koistinen Kanteleen työryhmässä 15.8.2012 mennessä. Soittimien luovutustilaisuus järjestetään myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Vapaamuotoisen kirjallisen hakemuksen lisäksi hakemuksiin tulee liittää CV sekä äänite- ja/tai videomateriaalia hakijan esiintymisistä tai studioäänitteistä.

Hakemusdokumentit:
1. Vapaamuotoinen kirjallinen hakemus, joka vastaa kysymykseen: Miksi juuri hakija tarvitsee tällaisen soittimen lainaan kahdeksi vuodeksi ja mitä se auttaa hakijaa tekemään ja miten häntä kehittymään.
2. Hakijan CV, josta käy ilmi musiikillinen tausta, opinnot sekä mahdolliset kilpailut.
3. Musiikkinäytteitä, jotka voivat olla studioäänitteitä, esiintymisäänitteitä tai videoita. Mahdollisesti omia sävellyksiä äänitteenä tai nuotitettuna.
Toimita hakemus 15.7.2012 mennessä alla olevaan osoitteeseen ja lisää kuoreen tunnus “SOITINHAKU”

Koistinen Kantele Oy
Fredrikinkatu 71 A 9
00100 Helsinki

IN ENGLISH: http://koistinenkantele.com/en/koistinen?newsid=229&width&height&get_page=news&contentareaid=187


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309