Kanteleensoiton opettajien (Kanton) ja Kanteleliiton jo perinteiset kevätpäivät pidetään JaSeSoi ry:n järjestämän RytmiS 2009 –seminaarin yhteydessä 20.–22.3.2009 Mikkelissä, Suomen Nuoriso-opistolla. 

Näytä suurempi kartta
RytmiS -rytmiseminaari on monille ensi askel Orff-pedagogian iloiseen ja innostavaan maailmaan.  

Sisältönä on musisointia, musiikkiliikuntaa ja pedagogiikkaa, iloa ja leikkiä unohtamatta. Se sopii kaikille musiikkia työssään käyttäville sekä sitä harrastaville. Seminaarissa on mahdollisuus verkostoitua ja tutustua musiikkikasvattajiin eri puolilta Suomea. Seminaarin teemat liittyvät säveltämiseen, musiikkiliikuntaan ja yhtyesoittoon.

Kouluttajina toimivat:

 • Christiane Wieblitz, Itävalta:
  • Games and excercises with voice, speech, rhythm, movement and dance
 • Tuula Jukola-Nuorteva:
  • Säveltäminen draaman elävöittäjänä
 • Markku Kaikkonen & Kaarlo Uusitalo:
  • Soittoa ja bändiä
 • Jouni Kettunen:
  • Warm up

Seminaari on aina loppuunmyyty ja hyvin kysytty. JaSeSoi on iloinen yhteistyöstämme ja varasi kantolaisille ja Kanteleliiton jäsenille 25 paikkaa. Sitovat ilmoittautumiset Kanteleliittoon 13.2.2009 mennessä mail@kanteleliitto.org Tämän jälkeen vapautamme vapaat kiintiöpaikat jasesoilaisten käyttöön.(Huom: jasesoilaisille ilmoittautuminen 3.3.2009 mennessä).

Hinta on sama kuin JaSeSoin jäsenille eli 220 €
(sis. ruuan, opetuksen ja majoituksen). Opiskelijat 160 €, muut 240 €. Jos majoitut muualla kuin Nuoriso-opistolla, niin hinta on silloin hieman alhaisempi. 

Kanto tukee jäsentensä osallistumista (lisätietoja Kanteleliitosta). Opiskelijat: kysykää mahdollisuutta saada kurssista opintopisteitä. Ainakin Sibiksen MUKA niitä myöntää. Kyselkää ihmeessä myös työnantajanne ja koulujenne tukea matka- ja seminaarikuluihin.

Seminaarin sivut: www.jasesoi.org/index_rytmis.html

Lataa pdf-esite: RytmiS 2009 esite


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309