KanteleFestMeidän festivaali 29.7.-4.8.2012

KanteleFest on kanteleen monimuotoisuuden juhla: musiikki versoo esiin festivaalin aikana niin kantaesitysten, klassisen kanteleohjelmiston kuin meditatiivisen pienkantelesoitannan muodossa.

Vuoden 2012 KanteleFest järjestetään yhteistyössä Meidän festivaalin kanssa 29.7.–4.8.2012 Tuusulanjärvellä. Kantele soi festivaalin ohjelmassa niin soolona kuin kamarimusiikki-instrumenttinakin.

Meidän festivaalin tämän kesän teemana on Ihmeinen. Festivaaliviikon aikana tutkaillaan taiteen keinoin ihmisen erikoisia tarpeita, kykyjä ja vikoja. Pekka Kuusisto on suunnitellut festivaalin jokaiselle päivälle oman aiheen. Seitsemän päivän aikana käydään läpi ilmaiseminen, uskominen, aistiminen, järjestäminen, sairastaminen, lisääntyminen & kuoleminen sekä harhaileminen.

Tänä vuonna KanteleFestin artisteja ovat mm. Eija Kankaanranta, Eva Alkula & Tomoya Nakai, Arja Kastinen, Kelavala, Pauliina Syrjälä & Sanna Kurki-Suonio, Jenny Vartiainen, Elisa Kerola, Matleena Huovinen ja Tuuli Lukkarinen. Festivaaliviikon aikana kuullaan myös kantaesitys Olli Virtaperkon sävellyksestä Sato Elisa Kerolan ja Mari Mäntylän tulkitsemana.


Vuoden kanteleyhtye Duo Eva Alkula & Tomoya Nakai mukana KanteleFestissä


OHJELMA: http://www.tuusulanjarvifestival.fi/ohjelma

KONSERTTIPAIKAT: http://www.tuusulanjarvifestival.fi/konserttipaikat

LIPUT: http://www.tuusulanjarvifestival.fi/liput

http://www.tuusulanjarvifestival.fi/etusivu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309