Kanteleen päivä la 16.9.2023 N-Y-T nyt!! Kan-te-le! 

100 kanteletta, kaikki mukaan, kaikki soittamaan – tehdään kanteleelle ikioma päivä! 

Mitä? Kaikki kanteleensoittajat kautta maan – Soitamme So-La-So -Kan-te-le kappaletta kaikki Kanteleen päivänä la 16.9.2023 Klo 13!

Missä? Keskustakirjasto Oodi/

Kappaletta voi soittaa missä vaan Kanteleen päivänä klo 13, kerää oma kanteleporukkasi mukaan ja jaa tunnelmia somessa #kanteleenpaiva2023. Omia Kanteleen päivän -tapahtumia toivotaan järjestettävän ympäri Suomea!

Milloin? Lauantaina 16.9.2023 klo 13

Mukana 

Satu Sopanen, Maija Kauhanen ja Ida Elina! 

Satu Sopasen Flashmob-kappaletta voi soittaa minkälaisella kanteleella haluat ja/tai laulaa. Kappale on helppo haltuunotettava kevään/syksyn aikana tai jopa antaa kesäläksyksi soitettavaksi. Viestin lopusta löytyvät Satun ohjeet kappaleen opetteluun. Kappale soveltuu kaikenikäisille ja kaikentasoisille soittajille.

Näytetään yhdessä kanteleporukan voima ja ihaillaan, miten hienolta näyttää 100 kanteleen meri Oodissa sekä miltä mahtaa kuulostaa kanteleiden sointi tuhansin kielin ympäri maata! 

KAN-TE-LE on paras! Tervetuloa mukaan! 

Tapahtuman järjestää Kanteleliitto ry, tapahtumasta tehdään vuosittainen. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille kanteleen harrastajille ja ammattilaisille.Ilmoita itsesi ja oppilaasi mukaan tapahtumaan tästä viestistä löytyvän linkin kautta. 

Ilmoittautuminen pakollista Oodiin tuleville ryhmille, mutta voit halutessasi ilmoittaa myös muualla Suomessa tapahtuvan kanteleen päivän kokoontumisen/tapahtuman. Oodin flashmobiin ilmoittautuville ryhmien toivomme soittavan pienkanteleita tilanpuutteen vuoksi. Kiitos ymmärryksestä!

Tapahtuman tiedonvälitys sujuu tehokkaammin, kun tiedämme, ketä kaikkia on mukana. Samalla voimme koordinoida, kuinka monta kanteleensoittajaa saamme Oodiin paikalle, tavoitteena on 100! 

Lisää käytännön infoa flashmobista Oodiin ilmoittautuneille ryhmille!

Ilmoittautuminen auki 15.6. asti. 

Ilmoittaudu:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfs2ttOJsY2YVO69eE0LWTQfakMdOx7x0A6Q3WLCApSk2i2Hg/viewform?usp=sf_link

Saa levittää sanaa!

Innostunein KAN-TE-LE terveisin!

Sanni Virta

Kanteleliiton toiminnanjohtaja sekä

Kanteleen päivän työryhmä

sanni.virta@kantele.net

puh +358 505228077

Ohjeet kappaleen harjoitteluun: 

Liitteessä pdf -nuotti kappaleen harjoitteluun. 

Toisessa melodia laulua/soittoa varten, efektiääniä ja toisessa muutama komppi valittavaksi taitotason mukaan. Sopii aloittelijoille sekä jo pidempään soittaneille.

Harjoittele jokin stemmoista tai vaikka kaikki – Keksi myös oma stemmasi! 

Kesäkuun alussa julkaistaan myös video kappaleen opettelua varten.

Jos sinulla on kysyttävää kappaleesta tai sen opettelusta, olethan yhteydessä

Aurora Visa visa.aurora@gmail.com 
puh 040 841 5946

tai 

Satu Sopanen satu.sopanen@gmail.com 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309