Eppu Nuotion käsikirjoittamassa ja ohjaamassa vuorovaikutteisessa konsertissa kanteleen kyydissä pääsee ihan mihin vaan! Kanteleen kyydissä on elämyksellinen ja vauhdikas lastenkonsertti, jossa yleisö pääsee halutessaan osallistumaan tarinan kulkuun laulamalla ja kanteleita soittamalla.  Seikkailu alkaa Pienessä salissa klo 15.00, mutta vauhtia matkaan voi ottaa jo varttia aiemmin alkavassa kanteletyöpajassa.

Kanteleen kyydissä -konsertti sai ensi-iltansa EtnoSoi!-festivaaleilla marraskuussa 2008, minkä jälkeen esitys on kiertänyt niin konserttisaleissa kuin erilaisilla festivaaleillakin. Työryhmään kuuluvilta eturivin lastentanssin ja -teatterin ammattilaisilta löytyy ainutlaatuista asennetta ja taitoa lastenkulttuurin tekemiseen – esitykseen työpajan muodossa liittyvää musiikkipedagogista puolta unohtamatta.  Kanteleen kyydissä -orkesterin johtohahmo on Vilma Timonen, jonka yhtye Vilma Timonen Quartet sai juuri helmikuun alun Emma-gaalassa Vuoden etnoalbumin Emman.

Konserttiin perustuva Kanteleen kyydissä -lastenlevy ilmestyi marraskuussa 2008. Se sisältää konsertissakin kuultavia Eppu Nuotion sanoittamia ja Vilma Timosen säveltämiä ja uuden kansanmusiikin ja jazzin eturivin muusikoiden sovittamia lastenlauluja. Levyn julkaisi Ääniä Records.

Vilma Timonen, sävellys, laulu, kanteleet
Milla Viljamaa, piano, harmooni, melodica
Ilkka Heinonen, kontrabasso, jouhikko
Tuomas Timonen, rummut, lyömäsoittimet
Johanna Elovaara, tanssi

Johanna Elovaara ja Anne Koutonen, koreografia

Kesto 45 min., ei väliaikaa
Suositellaan yli 4-vuotiaille

Kanteletyöpaja
klo 14.45-15.00 Pienessä salissa.
Kokeiltavana on muutamia kanteleita, mutta otathan oman kanteleesi mukaan jos mahdollista!
Sisältyy konserttilipun hintaan.

Tuotanto Tampere-talo ja Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut
Liput alk. aikuiset 15/lapset alle 13 v. 10 €


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309