Hyvä kansainvälisen kantelekilpailun osanottaja,

tässä muutamia päivityksiä ja uusiakin asioita kilpailua koskien.

Aikataulu (päivitys!)

Sunnuntain aikatauluun on vielä tullut pieniä muutoksia. Sunnuntaina Kaustinen-salissa esiintyvien vuorot ovat muuttuneet hieman. Katso tästä uusi aikataulu . Muutokset koskevat seuraavien yhtyeiden esitys- ja harjoitusaikoja: Meri-Lapin Kanteleensoittajat, The Concert Organization Ave Sol kokle group CANTATA, Lempäälän Helkanuoret, Palo, LuoMuKanteleet, Kanteleyhtye Kaarna, Ida Vellamo, Armahat, Kannellen, Tuulikannel ja Metka.

Harjoitustilat

En muistanut mainita viimeisimmässä kirjeessä, missä harjoitustilat sijaitsevat. Kaikki harjoitustilat ovat kilpailutilojen kanssa samassa rakennuksessa, eli Kansantaiteenkeskuksella. Rakennuksessa on useampi kerros, jossa tilat sijaitsevat, mutta siellä on myös tilava hissi. Harjoituksista tulee siirtyä kilpailusalin ulkopuolelle odottamaan viimeistään 10 minuuttia ennen omaa esiintymisvuoroa.

Soitinsäilytys

Soitinten ja pöytien yms. säilytys onnistuu Kansantaiteenkeskuksella. Päivisin 6.5. ja 7.5. toimii valvottu soitinnarikka ja yöksi siirrämme kaikki soittimet lukkojen taakse. Voitte tuoda soittimia jo 5.5. illalla Ktk:lle. Jos kuitenkin teillä on mahdollisuus pitää soittimia majapaikassanne, pyydämme tekemään niin (eli liikutte autolla tai saatte kyydin), sillä kilpailussa on mukana yli 300 kanteletta. Kaikkiin soittimiin, soitinkoteloihin ja muihin varusteisiin on merkittävä selkeästi oma nimi ja puhelinnumero (tai huoltajan/ohjaajan numero).

Pöydät ja tuolit

Kuten säännöissä sanotaankin, pyytäisin ryhmiä tuomaan mahdollisuuksien mukaan omat soittopöydät, tuolit ja nuottitelineet erityisesti jos kyseessä on suuryhtye. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda mukana omaa soittopöytää, tuolia ja/tai nuottitelinettä, mutta tarvitset sellaisen, ilmoitathan siitä kilpailun tuottajalle pian sähköpostitse, niin yritämme järjestää asian.

Lavakartta

Jokaisella esiintymispaikalla tulee olemaan oma lavamanagerinsa, jonka tehtävänä on huolehtia, että yhtye saapuu lavalle ajoissa ja auttaa lavalle järjestäytymisessä. Lavalle siirtymisten helpottamiseksi pyydämme jokaista yhtyettä joko lähettämään tuottajalle pdf-muodossa sähköpostitse, tuomaan mukanaan tai ilmoittautumisen yhteydessä piirtämään lavakartan, jossa näkyy:

– perustiedot yhtyeestä: nimi, ikä- ja tyylisarja sekä jäsenten määrä

– lavalla olevien tuolien, pöytien ja mahdollisten nuottitelineiden määrä ja sijainti

– tuoko yhtye kaikki tarvittavat varusteet mukanaan vai tarvitsetteko lainatuoleja tms. (huom! lmoitettava tuottajalle etukäteen sähköpostitse kilpailut@kantele.net)

Lavakartan voi piirtää käsin, tai esimerkiksi tehdä Google Driven Google Drawings-ohjelmalla tai muulla vastaavalla. Esimerkkikuva on tehty Google Drawingsilla. Esimerkkiyhtyeessä on kolme ison kanteleen soittajaa pöytineen sekä kaksi pienkanteleensoittajaa, jotka tarvitsevat vain tuolit. Kanteleita ei tarvitse siis piirtää kuvaan. Kartan voi kirjoittaa suomeksi.

Ruokailut kisojen aikana

Olemme järjestäneet omakustanteisen buffet-ruokailun Kansanlääkintäkeskus-hotelliin. Näillä näkymin ruokailu on mahdollista perjantaina 5.5. klo 18-21, lauantaina 11-15 ja 18-21, sekä sunnuntaina 11-15. Lähetämme ruokailusta lisäinfoa lähempänä kilpailua.

Kartta

Kilpailun kartta löytyy osoitteesta :

https://drive.google.com/open?id=1t2sNYfwi-zX9RqwMkXgJaZz9JUo&usp=sharing

Karttaan on merkitty kilpailuun liittyviä paikkoja sekä muita hyödyllisiä tietoja. Lähettäkää viestiä tuottajalle, jos teillä on lisätoiveita koskien karttaa!

Tulemme keräämään kilpailun nettisivuille ( kantele.net/kilpailu2017 ) infopaketin, josta löytyvät kartta ja kaikki käytännön tieto kisoja koskien.  Kilpailujen sivu kannattaa tallentaa älypuhelimeen, jotta kilpailutieto on kisoissa sitten mukana. Toki kisapaikalla on myös infopiste, jota kaikki tarvittava löytyy.

Ystävällisin terveisin,

Leeni Wegelius / Kanteleliitto
Kansainvälisten kantelekilpailujen tuottaja
+358 50 564 5966
kilpailut@kantele.net

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309