Hyvä IV Kansainvälisen kantelekilpailun osallistuja (5.-7.5.2017 Kaustinen),

Kilpailuun on ilmoittautunut 62 yhtyettä, hienoa! Lämpimästi tervetuloa mukaan! Alustava sarjajako ja yhtyemäärät ovat:

Ammattilaiset: kansanmusiikki ja muu musiikki: 4
Ammattilaiset: taidemusiikki: 5
Avoin sarja: muu musiikki: 11 (pienyhtyeet: 7, suuryhtyeet: 4)
Avoin sarja: kansanmusiikki: 6
Avoin sarja: taidemusiikki: 5
KanteleKimara: 11 (1.-4.lk: 6, 5.-6.lk: 5)
Nuoret: kansanmusiikki ja muu musiikki: 9
Nuoret: taidemusiikki: 11 (pienyhtyeet: 8, suuryhtyeet: 3)

Lopullinen aikataulu on vielä kesken, mutta jo nyt voin alustavasti kertoa, että lauantaina 6.5. soitetaan KanteleKimara, nuorten sarjat ja ammattilaissarjat. Lauantaina kilpailupäivän päätteeksi soitetaan loppukonsertti ja jaetaan palkinnot (ja nuorten sarjassa sijoitukset) KanteleKimaran ja nuorten sarjojen osalta.

Sunnuntaina 7.5 soitetaan avoimet sarjat ja pidetään loppukonsertti, jossa jaetaan sijoitukset ja palkinnot avoimille ja ammattilaissarjoille. Lauantaina pyrimme saamaan kilpailupäivän konsertteineen päätökseen klo 19 mennessä, ja sunnuntaina hieman aikaisemmin, klo 18 mennessä.

Toivoisin, että lähetätte minulle sähköpostitse (kilpailut@kantele.net) tiedon alustavasta majoitustarpeestanne ja kuljetustarpeestanne. Yksityiskohdat löydätte alta. Mikäli vain mahdollista, pyytäisin, että vastaisitte kootusti yhtyekohtaisesti yhdessä sähköpostiviestissä esimerkiksi ohjaajan/yhteyshenkilön toimesta, ei henkilökohtaisesti, sillä osallistujia on yli 300.

Majoitus:

Kuinka monelle yölle majoitusta tarvitaan, milloin, kuinka monelle, ja myös millaista majoitusta toivotte (hotelli, asuntola, patjamajoitus luokkahuoneissa jne.)? Majoituskustannukset maksaa osallistuja. Välitän nämä alustavat tiedot Kaustisella paikalliselle toimijalle, joka kartoittaa mahdollisia majoitusvaihtoehtoja. Koska Kaustisen majoitusresurssit ovat rajalliset, tulemme luultavasti käyttämään myös lähiseutujen majoituspaikkoja ja järjestämään kuljetuksen kisapaikalle Kansantaiteenkeskukselle.

Vielä ei siis tarvitse sitoutua majoitukseen, mutta majoitustarpeesta on ilmoitettava ajoissa, jotta osaamme varautua suunnilleen oikealla määrällä majoituspaikkoja. Patjamajoitukseen on tuotava omat petivaatteet, patjat, tyynyt ja peitot löytyvät.

Jos yhtyeelläsi on jo tiedossa majoitus, siitä ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Jos kuitenkin majoitutte Kokkolassa ja toivotte järjestettäväksi yhteiskuljetusta bussilla Kaustiselle ja takaisin, toivoisin, että ilmoitatte siitä.

Kuljetukset:

Olemme varanneet yhden 60-paikkaisen bussin peräkärryllä. Voimme kysynnän vaatiessa varata myös toisen bussin. Ilmoita vastauksena tähän viestiin 29.1. mennessä , kuinka moni yhtyeestänne ja taustajoukoista on halukas osallistumaan bussikuljetukseen Helsingistä Kaustiselle ja takaisin.  Ilmoittautuminen on alustava. Sitova ilmoittautuminen on tehtävä 28.2. mennessä. Bussi lähtee 5.5. perjantaina klo 16 Helsingin keskustasta sopivasta paikasta julkisten liikenneyhteyksien varrelta kohti Kaustista, ja takaisin tulemme sunnuntaina 7.5. myöhään, sillä bussi lähtee loppukonsertin jälkeen n klo 18 Kaustiselta kohti Helsinkiä. Näillä näkymin edestakaiselle matkalle hintaa tulee 30-40 euroa riippuen siitä kuinka täynnä bussi on. On myös mahdollista tulla kyytiin reitin varrelta. Huomioittehan, että matkan hinta on sama riippumatta siitä, mistä kohtaa reittiä mukaan tulee.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin! Olen lomalla 23.-29.1., mutta vastaan sähköposteihin tämän jälkeen. P.S. Olemme vastaanottaneet uudet jäsenhakemukset, vaikka nettilomakkeen täytöstä ei tulekaan vastausta, joten ei syytä huoleen. Lähetämme laskut tammikuun lopulla.

Kilpailuterveisin,
Leeni Wegelius
Kanteleliitto
IV Kansainvälisen kantelekilpailun tuottaja

 

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309