Kansanmusiikkijuhla Kainuussa ja Vienan Karjalassa

Sommelo 1.–5.7.2010

Kuhmo, Sotkamo, Suomussalmi, Uhtua ja Haikola

Sommelo soi, soitattaa, laulaa ja tanssittaa jälleen tulevana kesänä! Kesän viisipäiväinen kansanmusiikkijuhla sisältää lähes kolmekymmentä konserttia, joiden lisäksi ohjelmassa on tuttuun tapaan kansantajuisia seminaareja sekä erilaisia kursseja niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kesän 2010 Sommelon pääteemoina ovat pelimanni, viulu sekä hävyttömät laulut. Erikoisteemana tulevana kesänä on terva, joka näkyy ja tuoksuu erityisesti Kuhmossa, kun tervahauta syttyy lämmittämään juhlavieraita heti Sommelon ensimmäisenä päivänä. Tämän vuoden erikoisuutena on lisäksi kutkuttava kilpailu hävyttömistä lauluista, joka käynnistyy helmikuun aikana.

Kokonaisuudessaan kesän kansanmusiikkijuhla on täynnä hauskaa ja hykerryttävää tunnelmaa, konserttielämyksiä, hiljaisuutta sekä tarunhohtoisia hetkiä runolaulun synnyinseudulla.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen ja taatusti erilainen kansanmusiikkijuhla Kuhmossa!

Lisätietoja ohjelmasta, kursseista, seminaarista ja Hävyttömien laulujen kilpailusta: www.runolaulu.fi/sommelo

Sommelon Soettajat

Solistit ja ryhmät voivat hakea Sommelon Soettajiksi sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta tai puhelimitse. Sommelo tarjoaa Soettajille ilmaisen yhteismajoituksen ja yhden ruoan/ esiintymispäivä sekä päivälipun, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn Sommelon konsertteihin esiintymispäivänä.

Ilmoittautumisaikaa on 30.4.2010 saakka. Hyväksytyille esiintyjille lähetetään tieto hyväksymisestä ja tarkemmat esiintymistiedot touko–kesäkuussa 2010.

Lisätietoja muista majoitusmahdollisuuksista kotisivuiltamme.

Matka-Kyllönen järjestää kulttuurimatkan Helsingistä Kuhmoon ja Vienan Karjalaan.

Lisätietoja: www.runolaulu.fi/sommelo/kulttuurimatkailu.php

Ilmoittautumiset netissä: www.runolaulu.fi/sommelo

Tiedustelut ja ilmoittautumiset puhelimitse:

Kaisa Kilponen, tuottaja
p. 044 350 1393
kaisa.kilponen@runolaulu.fi


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309