Kaipaamme pikaisesti lisää ehdotuksia Vuoden yhtyeeksi ja Vuoden kantelelevyksi! Katso ohjeet alta ja lähetä ehdotuksesi heti Kanteleliittoon, viimeistään 18.1. mennessä. Levyt lähetetään postitse osoitteeseen Kanteleliitto Hämeentie 34D 00530 Helsinki, hakemukset Vuoden yhtyeeksi sähköpostitse mail@kantele.net . Tietoa saa jakaa!

Haku Kanteleliiton Vuoden yhtyeeksi 2017

Kanteleliitto työllistää Vuoden yhtyettä mahdollisuuksien mukaan liiton edustajana eri tilaisuuksissa. Mahdollisten esiintymisten lisäksi yhtye esitellään Kantele.netissä. Yhtyeen on oltava aktiivisesti toimiva kokoonpano, jossa kantele on näkyvässä roolissa. Myös ajankohtaisuus on valintakriteeri.

Vuoden yhtye -tunnustus on aikaisempina vuosina myönnetty seuraaville kokoonpanoille: Uniruukki, Duo Cecilia, Uma, Duo Pauliina Syrjälä ja Laima Jansone, Duo Eva Alkula ja Tomoya Nakai, Finn-Kanteleet, Blatentsaine, Improbatur, Brelo ja Kardemimmit.

Hakemukset lähetetään Kanteleliiton toimistoon osoitteeseen mail@kantele.net 18.1.2017 mennessä. Taiteellinen toimikunta käsittelee hakemukset ja Kanteleliiton hallitus päättää yhtyeen taiteellisen toimikunnan esityksestä.

Haku Kanteleliiton Vuoden kantelelevyksi 2016

Voit ehdottaa albumia tunnustuksen saajaksi, jos kantele on levyllä merkittävässä roolissa, ja se on julkaistu vuoden 2015 joulukuun tai vuoden 2016 aikana. Vuoden kantelelevy 2016 julkistetaan alkuvuodesta 2017.

Vuoden kantelelevy –tunnustuksen ovat aiempina vuosina saaneet seuraavat artistit ja albumit: The Vilma Timonen Quartet: Drops, Aino Kurki: Koralleja, Kaustisen kanteleet: Tapanin marssi, Eva Alkula & Tomoya Nakai: Sillalla, Erkki & tytöt, Rönsy, Hannu Syrjälahti: Syyspäivänä, Senni Eskelinen Stringpurée Band, Blatentsaine: Juurihoitoa, Brelo: Seitti ja Improsette.

Vuoden kantelelevyn valitsee Kanteleliiton valtuuttama musiikki- tai kulttuurialan vaikuttaja. Aiempina vuosina valitsijoina ovat toimineet Hannu Lintu, Hannele Huovi, Aija Puurtinen, Jorma Uotinen, Pekka Kuusisto, Sirkka Halonen, Ilkka Ylönen, Kare Eskola, Pekka Hako, Pekka Nissilä ja Helena Hiilivirta.

Lähetä ehdokaslevy 18.1.2017 mennessä Kanteleliiton toimistoon osoitteeseen Kanteleliitto r.y. Hämeentie 34 D 00530 Helsinki.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309