Kansanmusiikissa on voimaa! Etnon velhot kertovat viisiosaisessa sarjassa, mitä suomalainen kansanmusiikki on tänään. Katsoja pääsee mukaan parhaille klubikeikoille ja Kaustinen Folk Music Festivaaleille 2009. Esiintyjinä mm. Jouhiorkesteri, Paratiisin pojat, Maria Kalaniemi, Polka Chicks, Hyberborea, Kimmo Pohjonen ja Sväng…

29.1.2010
Juuret

Päivitettyä kansanmusiikkia Suomesta. Ihastu arkaaiseen jouhikkoon, ”kaikille tuttuun” kanteleeseen ja Paratiisinpoikien kansanlauluihin. Juurille palaavat mm. Jouhiorkesteri ja J. Karjalainen.

5.2.2010
Oma ääni

Mistä oma ääni kumpuaa? Oman äänen etsimistä ja löytämistä avaavat Heikki Laitinen, Liisa Matveinen, Veera Voima ja Karoliina Kantelinen. Esiintyjinä mm. Suden aika, Pekko Käppi & Taito Hoffrén.

12.2.2010
Viestinviejät

Tulevaisuuden pelimannit Kaustisella Mauno Järvelän opissa. Alina, Aili sekä Arto Järvelä ja Timo Alakotila vievät luovaa musiikkiviestiä eteenpäin. Esiintyjinä Näppäripelimannit, energinen Frigg ja pohjoismainen Nordik Tree.

19.2.2010
Ilmaa palkeisiin

Maria Kalaniemi ihastuttaa herkällä harmonikallaan ja Kimmo Pohjonen soittaa koneiden kanssa Kaustisella. Huumorista vastaa Puhti.

26.2.2010
Uusi ääni

Kansanmusiikki svängää niin Suomen kaupunkien klubeilla kuin kesäfestivaaleillakin. Urbanisoitunutta perinnemusiikkia ja tunnelmallisia tuokioita tarjoavat Sväng, Hyberborea, Polka Chicks ja Markku Lepistö.

YLE Radio1 Tiistaina 26.1.2010 klo 19.03 Etno is happening-teemailta
Musiikkia, haastatteluja ja tekijöiden tunnelmia YLE Teemalla perjantaina alkavasta ohjelmasarjasta.

http://www.yle.fi/kampanjat/etno_is_happening/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309