Kantele.net

Kantele.net

Sattuma Helsingin Kanneltalolla 26.11.2010 klo 19.00.

Sattuma folk-yhtye Petroskoista pitää soolokonsertin Helsingin Kanneltalolla pe 26.11.2010 klo 19.00.

Osoite – Klaneettitie 5. (Kannelmäki)

SATTUMA (Petroskoi)

Karjalais-suomalaista folkkia. Sattuma esittää nykyaikaista akustista folkkia, kansanlauluja ja säveliä Karjalasta, Suomesta ja Inkeristä sekä omia perinteeseen pohjautuvia kappaleita. Kaikki sovitukset on omia.

Sattuman muusikot soittavat 15 eri soittimella. Jos ette vielä tiedä, miltä kuulostavat jouhikko, mänkeri ja muut alueen eksoottiset soittopelit, kiirehtikää yhtyeen keikalle!

Sattuma – kuin raikas Karjalan tuuli valkeana kesäyönä!

Sattuma on perustettu Petroskoissa vuonna 2003 isien ja lasten perheyhtyeenä. Esiintymisiä Venäjällä, Yhdysvalloissa, Suomessa, Saksassa,Virossa, Alankomaissa ja Ruotsissa. Yhtye on julkaissut nelja CD-levyä, joista tuorein Kinofilmi keväällä 2010.

http://sattuma.heninen.net

http://www.youtube.com/watch?v=6oNNHn26dcg

Aiheeseen liittyviä

Kantelematinea Sibelius-Akatemialla Maanantaina 12.4. klo 19 Sibelius-Akatemian Aino Ackté -salissa, Töölönkatu 28, 4. krs. Esiintyjinä kansanmusiikin osaston ja pianomusiikin osaston opiskelijoita. Ohjelmassa sekä perinteistä että[…]

Lue lisää »

Rääkkylän Osuuspankki lahjoittaa Kantele Koistisen valmistaman noin 19 000€ arvoisen sähkökanteleen käyttöön kahden vuoden jaksoissa yhdelle nuorelle soittajalle. Kantelepankin soitinlainan saajan ratkaisee kansanmusiikin ja kanteleensoiton[…]

Lue lisää »