Kantele.net

Kantele.net

Sattuma Helsingin Kanneltalolla 26.11.2010 klo 19.00.

Sattuma folk-yhtye Petroskoista pitää soolokonsertin Helsingin Kanneltalolla pe 26.11.2010 klo 19.00.

Osoite – Klaneettitie 5. (Kannelmäki)

SATTUMA (Petroskoi)

Karjalais-suomalaista folkkia. Sattuma esittää nykyaikaista akustista folkkia, kansanlauluja ja säveliä Karjalasta, Suomesta ja Inkeristä sekä omia perinteeseen pohjautuvia kappaleita. Kaikki sovitukset on omia.

Sattuman muusikot soittavat 15 eri soittimella. Jos ette vielä tiedä, miltä kuulostavat jouhikko, mänkeri ja muut alueen eksoottiset soittopelit, kiirehtikää yhtyeen keikalle!

Sattuma – kuin raikas Karjalan tuuli valkeana kesäyönä!

Sattuma on perustettu Petroskoissa vuonna 2003 isien ja lasten perheyhtyeenä. Esiintymisiä Venäjällä, Yhdysvalloissa, Suomessa, Saksassa,Virossa, Alankomaissa ja Ruotsissa. Yhtye on julkaissut nelja CD-levyä, joista tuorein Kinofilmi keväällä 2010.

http://sattuma.heninen.net

http://www.youtube.com/watch?v=6oNNHn26dcg

Aiheeseen liittyviä

Palokan Pelimannitalossa avataan Kalevalanpäivän aattona, 27.2.2009 kantelemuseo. Pelimannitalo on 100 vuotta sitten vanhasta viljamakasiinista uudistettu juhlatalo, joka luo museolle upeat puitteet. Esillä on kanteleita eri[…]

Lue lisää »

Juha Kuorttisella on verissä sekä kanteleensoitto että tarinaniskentä. Kun Kuorttinen on keikalla, yleisö kuulee musiikin lisäksi kertomuksia kappaleiden taustalta. Juttua riittää myös soittokumppaneista, musiikkinäkemyksistä, kanteleista…[…]

Lue lisää »