Myydään kotikantele. Myyjän ilmoitus:

Myydään Lovikan kotikantele N:o 238 . 38-kielinen kotikantele on täysikokoinen, diatoninen muhkeaääninen soitin. Soittimen runko on mäntyä, kansi ja pohja kuusta. Kanteleessa on kolme g-säveliin asennettua kielikohtaista vaihtajaa. Ääniala A1-c4.

Hintaan (2100e) kuuluvat juuri tälle yksilölle tehty pöytä, jossa on helposti irrotettavat jalat ja kannessa kolot kanteleen ”tassuille”, jotta kanteleesta saa mahdollisimman napakan otteen soitettaessa. Mukaan tulevat myös kova kuljetuslaukku sekä viritysavain.

Kantele on myynnissä vähäisen käytön vuoksi. Harrastin aikaisemmin säännöllisesti kanteleen soittoa kahdeksan vuotta, joista kuutena tämä yksilö on palvellut minua (ostettu uutena ja ollut vain minulla). En ole aikaisemmin raaskinut laittaa myyntiin, mutta olisihan se tosiasiassa mukavaa, että kantele pääsisi oikeuksiinsa vaikka sitten jonkun toisen käsissä. Remontteja ei ole tarvinnut tehdä ja aina on toiminut niin kuin pitääkin.

Kantele sijaitsee Liperissä, Joensuun nurkalla. Tiedustella voi numerosta 0452738177 tai sähköpostilla kavakka.poikonen@gmail.com. ”

 

***

Ilmoitus on voimassa 27.05.2017 asti.