Kanteleliiton tarkoituksena on koota yhteen kantelemusiikin esittäjät, harrastajat sekä kanteleenrakentajat ja kantelemusiikin ystävät; herättää kantelemusiikin harrastusta, tukea sen opetusta ja valvoa kanteleensoittajien, säveltäjien, sovittajien ja kanteleenrakentajien yleisiä ja yhteisiä etuja.

Kanteleliiton toiminnanjohtaja huolehtii liiton operatiivisesta toiminnasta, toimii liiton hallituksen esittelijänä sekä vastaa hallituksen päätösten toimeenpanosta, sekä toteuttaa liiton taiteellista toimintaa. Toiminnanjohtajalla on työparinaan henkilö, joka hoitaa liiton  hallinto- ja talousasioita.

Toiminnanjohtajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta kulttuurialan tuotantotehtävistä, kokemusta järjestötoiminnasta ja projektien läpiviemisestä, sekä uusien projektien ideoimisesta. Viestintä- ja markkinointitaitavuus ja toimivat yhteistyöverkostot ovat eduksi toiminnan kehittämisessä. Edellytämme hakijalta kantelekentän tuntemusta. 

Toiminnanjohtajan tehtävä on osa-aikainen ja perehdytys tehtäviin tapahtuu lokakuun lopussa. Työ alkaa 1.11.2022. Kokonaistyöaika kuukaudessa on 24 tuntia, pääsääntöisesti yksi 6h työpäivä viikossa. Kuukausipalkka on 600€.


Lisätietoja antaa Kanteleliiton hallituksen puheenjohtaja Aurora Visa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 25.9.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: mail@kantele.net ja otsikoi hakemuksesi “ Työhakemus Kanteleliiton toiminnanjohtajaksi.”


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/kantele/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309