Kanteleliitto järjestää kantelekurssin yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa marraskuussa. Ilmoittautuminen on nyt auki.

Mitä kaikkea kanteleella voikaan tehdä? Monelle tuttu heleä-ääninen soitin soveltuu oivallisesti laulun säestykseen monissa ympäristöissä. Kantele kaverina -koulutuksessa tutustutaan komppaamiseen pienkanteleilla. Aloittelijan on helppo päästä mukaan viisikielisellä kanteleella, ja koulutuksessa käydään läpi myös 10-15-kielisen kanteleen komppaustekniikoita. Komppaamista harjoitellaan säestämällä ja laulamalla tuttuja biisejä poppi- ja kansanmusiikkigenreistä. 

Koulutukseen voit osallistua omalla kanteleella, tai voit lainata viisikielisen kanteleen koulutuksen ajaksi. Lainakanteleet paikalle toimittaa Kanteleliitto.

Opettajana toimii monilta kursseilta ja keikoilta tuttu Aurora Visa. Aurora on kokenut ryhmien opettaja, joka osaa huomioida iloisella otteellaan niin aloittelijat kuin pidempäänkin soittaneet osallistujat.

KOULUTUKSEN AIKATAULU

  • perjantai 11.11. klo 18.00–20.30
  • perjantai 18.11. klo 18.00–20.30

Saapumisohjeet ja muut tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen koulutuksen alkua. Koulutustilaan on esteetön kulku.

MAKSU, LISÄTIEDOT JA PERUUTUSEHDOT

Koulutus maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenille koulutuksen alennettu osallistumismaksu on 15 euroa.

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa maksutta 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Jos osallistuminen koulutukseen perutaan tämän jälkeen, palautetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa koko osallistumismaksu kuitenkin palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen koulutuksen alkamispäivää, osallistumismaksua ei palauteta.

Lisätiedot ja peruutukset: koulutus@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin ilmoitus: https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/kantele-kaverina/