Yhteyshenkilöt, varmistattehan että kaikki yhtyeessänne saavat tietää infokirjeiden sisällön, sillä kaikki sähköpostisosoitteet eivät syystä tai toisesta toimi tai postilaatikko on täynnä.

Tärkeää majoitusasiaa:

Otattehan huomioon, että jos olette aiemmin lähettänyt minulle toiveita hotellihuoneista tai asuntolamajoituksesta, niin en ole tehnyt mitään huonevarauksia kenellekään, sillä kyseessä oli vain alustava kysely. Tuossa vaiheessa asuntola- ja hotellimajoituksesta kiinnostuneita oli niin vähän, että kaikki majoitusvaraukset on tehtävä suoraan majoituspaikkoihin lattiamajoitusta lukuun ottamatta, joka hoidetaan suoraan minun kauttani. Pyytäisinkin myös patjamajoituksesta kiinnostuneita vielä vahvistamaan majoituksensa: henkilömäärän ja keston (pe-la, la-su vai pe-su). Pyydän ottamaan huomioon, että jos ette ole ilmaissut tarvetta patjamajoitukseen, en tässä vaiheessa enää välttämättä pysty lisäämään teitä majoittujien joukkoon, sillä kiintiö alkaa olla täynnä. Alla näette vaihtoehdot, joissa on vielä tilaa. Kehotan tekemään varauksen mahdollisimman pian!

Mosala

Mosalan leirintäalueen mökit sijaitsevat Kaustisen keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä kilpailupaikastamme Kansantaiteenkeskuksesta. Muutamia mökkejä on vielä vapaana kilpailuviikonloppuna. Mökistä riippuen majoittumaan mahtuu joko 5-6 henkilöä tai 6-7.

http://www.mosalacaravan.com/majoitus

Varaukset: mosala.caravan@gmail.com

Marjaana

Motelli Marjaana sijaitsee huoltoasema Nesteen kanssa samassa kiinteistössä niin ikään lyhyen kävelymatkan päässä kilpailupaikastamme.  Osa motellin huoneista on yhden hengen, osa kahden hengen huoneita. Motellissa on vielä muutama huone vapaana kilpailuviikonloppuna.

http://www.nestekaustinen.fi/hotelli/

Varaukset: +3586 860 7711

veli-p.havela@kaustinen.fi

Kaustisen evankelinen opisto

Kaustisen evankelinen opisto tarjoaa majoitusta opiskelija-asuntolaan, joka on erillinen rakennus opistoalueella. Rakennuksessa on 10 kpl 2 hengen huoneita, joissa kaikissa on oma suihku ja wc. Kaikkiin huoneisiin on mahdollista saada yksi lisäsänky hintaan 16€/vrk. Asuntolan yhteisissä tiloissa on keittiövarustus, johon kuuluu mm. jääkaappi, astianpesukone, mikrouuni, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Majoitushinta on 40 €/hlö/vrk (sis. alv 10 %). Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet.

Varaukset pyydetään tekemään viimeistään 28.4. mennessä. Evankelinen opisto sijaitsee 2km päässä Kaustisen keskustasta.

Varaukset numerosta: +358405369616

Markkula

Markkulan asuntola sijaitsee noin 3,5km päässä Kaustisen keskustasta. Markkulassa on 25 2hh huonetta, joihin osaan on mahdollista saada lisämaksusta lisäsänky. Kysy lisäksi mahdollisuutta ryhmämajoitukseen isommissa huoneissa.  Lisätiedot ja varaukset Sales keskusvaraamo:

Varaukset: myynti@saleskeskusvaraamo.fi +358 68229811